Skip to main content

Hans Toes

Sinds 2003 ben ik actief als eigen ondernemer waarin ik mijn stijl van werken, direct en dicht bij de organisatie en mens, verder heb kunnen verfijnen. Mijn hart ligt bij gedrag en patronen van mensen, een prachtig vak, dit neem ik mee in alles wat ik doe. Mijn dienstenaanbod is in een natuurlijk proces gegroeid naar een combinatie van trainen-coachen-organisatieadvies. Deze combinatie helpt om op een effectieve manier het DNA van een organisatie te doorgronden en ‘op maat’ hulp te bieden en oplossingen aan te reiken. Ik omschrijf mezelf wel eens kort maar krachtig als een ‘sportman’. Binnen de sport heb ik veel geleerd, zoals het omgaan met verlies, onredelijke emoties, het gevoel van winnen, doorzetten en teamdynamiek.

Als ik aan mezelf kernwoorden zou moeten toekennen, dan zou ik zeggen: fanatiek, energiek, optimistisch, zonder oordeel en creatief. Mijn doel is om waarde toe te voegen. “Alles wat erin zit, eruit halen” (zoeken naar de bovengrens van iemand zijn talent).

Hans heeft het vak geleerd bij Gooiconsult waar hij tien jaar als trainer – coach – adviseur heeft gewerkt. Een intensieve en leerzame tijd waarin hij zijn intuïtieve kracht heeft leren combineren met scherp en kritisch observeren en analyseren. In deze periode heeft hij veel ervaring opgedaan en in een groot aantal keukens van bedrijven meegekeken.

Tanja de Boer

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij TO&S consultancy als project coördinator. Wat me aanspreekt is dat we ons motto ‘DOEN in hoofdletters’ ook zelf toepassen. Spelenderwijs heb ik binnen TO&S consultancy mijn eigen ’winkeltje’ kunnen creëren. Mijn uitdaging is o.a. om de processen en projecten tot in de puntjes te regelen en perfectioneren (commercieel en operationeel). Woorden die mij typeren in mijn werk: direct handelen, doortastend, zorgvuldig, geïnteresseerd en discreet.

Na verschillende commerciële/administratieve functies en als vestigingsmanager van een uitzendbureau, is Tanja nu al meer dan 10 jaar werkzaam als projectcoördinator bij TO&S consultancy.

HEEFT U EEN SPECIFIEKE VRAAG OF WENS?

Neem gerust contact met ons op

Contact