Skip to main content

Algemeen

Naast trainen en coachen bieden wij ook teamsessies aan, wij onderscheiden hierin:

  • Brainstorm
  • Intervisie
  • Teambuilding

In een teamsessie kijken we vaak wat verder vooruit, dit kan zijn op het gebied van positionering, marktbewerking, organisatiewaarde, strategie of persoonlijke verhoudingen.

De rode draad is dat we vooral kijken naar patronen en gedragingen binnen de organisatie. Doel is: we analyseren, beoordelen en sturen (waar nodig) bij.

Brainstorm

Over het algemeen zijn dit compacte sessies van maximaal een dagdeel, waarin we met de organisatie en/of persoonlijke vraagstukken aan de slag gaan. We werken met kleine groepen en bakenen de onderwerpen af, waardoor we snel de diepte in kunnen gaan. Deze manier van werken geeft snel resultaat in een korte tijd.

Intervisie

Van elkaar leren is een zeer effectieve vorm om je te ontwikkelen. Het inbrengen van een praktijkcase en deze met anderen bespreken (benutten van elkaars denkkracht) geeft meer diepgang in het afwegen van keuzes.

Degene die de case inbrengt, zal primair niet meedoen in het gesprek, maar op ‘afstand’ observeren. Het benaderen vanuit verschillende invalshoeken kan verrassende inzichten geven.

Teambuilding

Dit zijn vaak intensieve sessies waarin we als team met elkaar ‘echt’ in gesprek komen (vaak management/directie teams).

We creëren een sfeer waarin we de vrijheid voelen om met elkaar de dialoog aan te gaan.

Het doel is enerzijds het team sterker te maken en anderzijds echt de tijd te nemen om strategische vraagstukken te bespreken.

HEEFT U EEN SPECIFIEKE VRAAG OF WENS?

Neem gerust contact met ons op

Contact